Rólunk

Ars poetica:

Azért foglalkozunk állatokkal, mert egyszerűen imádjuk őket. Amint az ambulancia ajtaján belép, Önnek és kedvencének kimagasló törődésben lesz része. Nekünk is vannak házi kedvenceink, ezért megértjük, mit jelent kisállata az Ön számára. Segítségünkkel minőségi állatorvosi gondoskodást biztosíthat kedvencének, barátságos, szakértő és gondos szakembereink révén. Elkötelezettek vagyunk, hogy kedvencei hosszú és egészséges életet éljenek és személyre szabott figyelemben részesüljenek jól felszerelt létesítményünkben.

DrStájerAttila3

Dr  Stájer Attila

Már tízéves korom óta dédelgetett álmom volt, hogy állatorvos legyek. 1991 decemberében szereztem állatorvos-doktori diplomát az Állatorvostudományi Egyetemen. Állatorvosi tevékenységemet 1992 januárjától a Monori Állami Gazdaság sertéstelepén kezdtem.

1992 májusától sorkatonai szolgálatom keretén belül az ORFK Kutyavezető-képző Iskolán elhelyezett szolgálati kutyák gyógykezelését végeztem. Itt a gyógyításon kívül a rendőrkutyák képzésébe is betekintést nyertem. 1993-as leszerelésemet követően a Monori Állami Gazdaság sertéstelepén kívül a Gazdaság szarvasmarhatelepének is ellátó állatorvosa lettem.

1994 januárjában nyitottam meg magánpraxisomat (Állatambulanciánk elődjét) Gyömrőn. Az azóta eltelt idő alatt a magánállatorvosi tevékenységemmel egyidőben először a Gazdaság telepellátó állatorvosa, majd 1996-tól öt éven keresztül egy belga tulajdonú, haszonállatok számára takarmányokat gyártó keverőüzem szaktanácsadó állatorvosa voltam.

2001-ben megbíztak a Budapesti Fegyház és Börtön szolgálati kutyáinak állategészségügyi felügyeletével. 2001 novembere óta dolgozom az Országos Rendőr-főkapitányság Kutyavezető-képző Iskoláján (jelenleg: Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Kutyavezető-képző és Állatfelügyeleti Központ), ahol az Állatambulancián végzett tevékenységem mellett a Rendőrség szolgálati kutyáinak állategészségügyi ellátását, és szakfelügyeletét a mai napig is végzem.

Dr  Fityus Dorottya

2006-ban végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán, summa cum laude minősítéssel. Gyakorlati időmet az egyetem kisállat kórházában, illetve az üllői nagyállat-klinikán töltöttem. Már hallgató koromban is inkább a kisállat-gyógyászat vonzott, így végzés után kisállat-praxisban helyezkedtem el, több budapesti és pest megyei rendelőben is dolgoztam. Fő érdeklődési területem a kisállatok belgyógyászata. 2011-ben csatlakoztam a gyömrői Állatambulancia csapatához. Fontos számomra hogy a hozzánk fordulók a lehető legjobb ellátást kapják, ezért nagy örömömre szolgál, hogy olyan helyen dolgozhatok ahol magas szintű felszereltség (rtg, ultrahang, labor, altatógép, stb.) biztosítja a színvonalas szakmai munkát.

DrFityusDorottya4
ToszegiBeata2

Tószegi Beáta

Hozzászólások lezárva.